Urfalı genç Karaköprü Belediyespor'a transfer oldu

TAKİP ET

TFF 2.Lig 1.Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, kadrosunu genç ve güçlü isimlerle güçlendirmeye başladı. Karaköprüspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan Urfalı Hanif Serhan Arıcı'yı kadrosuna kattı.

Karaköprü belediyespor forvet hattına kattığı genç isimle gelecek yılın yapılanmasına başladı. Birinci lig tecrübesi olan genç isim Hanif Serhan Arıcı kısa sürede içerisinde 40 resmi müsabakada rakip kaleleri 100’den fazla gol atarak birçok takımın gözdesi haline gelmeyi başardı.

 

Önümüzdeki yıllarda kendinden çok bahsettirecek olan Serhan hedeflerinde Süper Lig var. 63 numaralı formayı taşıyan genç Şanlıurfa tarihine geçmek ve Türkiye Milli takım formasını giymek olduğunu söyledi.

 

Hanif Serhan Arıcı kimdir?

2003 yılında Şanlıurfa’da Doğdu. 17 yaşında olan ve 1.86 boyunda olan Urfalı genç golcü 2015 yılında Antalya’nın Konyaaltı Belediyespor da futbola başlayan genç yetenek 2017 yılında Antalya Kartalspor’a transfer oldu. Bulunduğu yaş kategorilerinde 2 yılda çıktığı 40 resmi müsabakada 100’den fazla gol imza attı. Yakaladığı bu başarıdan dolayı İçinde Süper lig takımlarının da bulunduğu bir çok kulüpten teklif aldıktan sonra sezon başı 1.ligin köklü kulüplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Erzurum Büyükşehir Belediyespordan ayrılarak rotasını memleketi Urfa’ya çeviren genç yetenek Karbel Karaköprü Belediyespor’a transfer oldu.



Abduselam Yavuz / Urfa Değişim

 

tff 2.lig 1.grup karbel karaköprü belediyespor urfalı hanif serhan arıcı erzurum büyükşehir belediyespor