Urfalı gençler şampiyonaya damga vurdu

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor takımı katıldığı Uluslararası Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında 2. ve 3.'lük olmak üzere 2 kupa ve 7 madalya ile döndü.

12 ülkeden bin 380 sporcunun katılımı ile tamamlanan şampiyonaya damga vuran Şanlıurfa, meyvelerini toplamaya devam ediyor. Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, İran, Türkmenistan, Kazakistan, Ermenistan, Moldova ve Türkiye'den bin 380 sporcunun katıldığı Uluslararası Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı, iki kupa ve 7 madalya aldı.



Sona eren şampiyonada 12 yaş kategorisi  katada (Temel tekniklerin dışına çıkmadan yapılan dövüş tekniği) Ebubekir Çama, Eyüp  İder ve Sefa Nacar 3.'lük kupası ile madalya alırken, yine 12 yaş kategorisin kumitede (eşli çalışma taktiği) Ebubekir Çama, Eyüp İder, Sefa Nacar ve Mahmut Kılıç 2.'lik kupası alan sporcular oldu. Şampiyonada büyükler kategorisi katada ise grup olarak Mehmet Mehdi Çabuk, Ahmet Korkmaz ve Yakup Aslan da 3.'lüğü elde eden Şanlıurfalı sporcular olarak şampiyonaya adını yazdırdı.

 

urfalı gençler şampiyonaya damga vurdu Şanlıurfa büyükşehir belediyespor uluslararası karadeniz hazar Ülkeleri karate Şampiyonası azerbaycan gürcistan ukrayna İran türkmenistan kazakistan ermenistan moldova ve türkiye