Urfalı gençten üst üste başarı!

TAKİP ET

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından 27-29 Ekim tarihinde Mersin ilinde yapılan parkur Türkiye şampiyonasında Fikriye Fidancı hız parkuru alanında üst üste iki yarışmada Türkiye üçüncüsü seçildi.

Parkur Genç-Büyük Türkiye Şampiyonası 3. Etap, 27-29 Ekim tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonu’nda yapıldı.

Genç Kadınlar Hız Parkurunda Rize’den Rümeysa Karali 200 puanla birinci olarak altın, Sinop’tan Sude Naz Anaç 190 puanla ikinci olarak gümüş, Adana’dan İrem Acımış ve Şanlıurfa’dan Fikriye Fidancı 175 puanla üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

27-29 Ekim tarihinde Mersin ilinde yapılan parkur Türkiye şampiyonasında Fikriye Fidancı hız parkuru alanında  üst üste iki yarışmada Türkiye üçüncüsü oldu. Spora küçük yaşlarda başlayan ve cimnastik sporunu yapan Urfa'nın gururu Fikriye Fidancı spora 8 yaşında başladı.

Şanlıurfa’yı katıldığı yarışmalarda en iyi şekilde temsil eden Fikriye Fidancı’yı antrenörü Mehmet Naci halhallı yoğun bir programla yarışmalara hazırladığını söyledi. Haftada 6 gün antrenman yaparak büyük emek verdiklerini ve çok şükür emeklerinin karşılığını almaya başladıklarını belirterek, 2023 yılını madalya dolu bir yıl ile geçirdiklerini ve sporcusuyla gurur duyduğunu söyledi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu