Urfalı iki isim yine alay konusu oldu!

TAKİP ET

Show TV'de her cumartesi akşamı yayınlanan ve tüm Türkiye'yi ekranların başına toplayan Güldür Güldür programı dün gece ekranlara gelen bölümünde Urfalı Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Urfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sarf ettiği sözler skece konu oldu.

JELİBON SORUSU

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek, katıldığı televizyon programında, sosyal medyada şaka olsun diye yazılmış bir tweeti gerçek sanarak, "Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş" demesinin üzerinde aylar geçse de dün akşam Güldür Güldür programında bir skeçte tekrar gündeme geldi.

“Türkiye’yi Tanıyalım” konulu skeçte sunucu katılımcılara Adana’da 6 milyar dolarlık jelibon bulundu cümlesini kim kullanmıştır sorusunu sordu. Şıklarda ise çok komik kavramlara yer verildi.

Melih Gökçek ile ilgili sorulan sorunun şıkları şu şekilde sıralandı.

A çocuk

B Meczup

C Eski bir Belediye Başkanı

“DİBİ GÖRDÜ ARTIK DEĞER KAYBETMEZ”

Aynı skeçte sorulan bir soruda ise Urfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati aylar önce yaptığı bir açıklamada Türk Lirası artık değer kaybedemez dibi gördü” söyleminin kimin kullandığı soruldu.Bakan Nebati ile ilgili sorulan soru şu şekilde soruldu

Türk Lirası daha fazla düşemez dibi gördü cümlesini kim kurmuştur?

A Esnaf

B Ev hanımı

C Ekonomi Bakanı

Nebati Gökçek