Urfalı iş adamları, takımlarımıza da sahip çıksın!

TAKİP ET

Şanlıurfalı iş adamı Nihat Kırmızı Galatasaray Basketbol takımına sponsor olurken, Şanlıurfa'daki takımların desteksiz kalması Şanlıurfalıları üzdü. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise "Gönül isterdi ki Şanlıurfaspor'a da sponsor olsalardı." ifadeleri kullanıldı.

Şanlıurfa'yı 2. Ligde temsil eden Şanlıurfaspor başta olmak üzere birçok spor kulübü takımı, sponsor desteği olmadığından dolayı maddi anlamında sürekli zorluklarla karşılaşıyor. Özellikle Şanlıurfaspor için sponsor desteği çağrısı yapılırken, Şanlıurfalı iş adamları da bu çağrılara sessiz kalıyor.

 

Galatasaray'a sponsor olan Şanlıurfalı iş adamı

Galatasaray Basketbol takımına sponsor olan Şanlıurfalı iş adamı Nihat kırmızı, gerçekleştirdiği organizasyon ile Şanlıurfa'dan maddi durumu iyi olmayan, aktif basketbol oynayan 10 çocuğu İstanbul'da misafir etti. Çocuklar, organizasyon kapsamında Galatasaray Basketbol A takımı antrenmanını izleyip oyuncularla tanıştı. İstanbul turuna katılan çocuklar, tarihi yerleri de gezdi.

 

Keşke Şanlıurfa'daki takımlara da sponsor olsaydı

Şanlıurfalı iş adamı Nihat Kırmızı'nın Galatasaray Basketbol takımına sponsor olması paylaşımına Şanlıurfalılar da yorum yaptı. Şanlıurfa takımlarının Şanlıurfalı iş adamları tarafından desteklenmesini isteyen vatandaşlar, "Gönül isterdi ki Şanlıurfaspor'a da sponsor olunsun. Hiç olmazsa iş adamı Nihat Kırmızı Şanlıurfa'dan davet ettiği çocukları desteklesin, onları Şanlıurfa'yı temsil edecek başarılı sporcu olmalarını sağlasın. Yani destek sadece sporcuları gezdirmekle kalmasın." yorumunda bulundular.



Mehmet Küçük / Urfa Değişim

 

galatasaraya sponsor olan Şanlıurfalı iş adamı Şanlıurfalı iş adamı nihat kırmızı galatasaray basketbol takımı