Urfalı işçi 'den Başkan Delioğlu'na davet! "Aileni al gel. İki çadır var burada, birini sana veririm"

TAKİP ET

Urfalı işçi Aziz Ömeroğlu, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun mevsimlik tarım işçileriyle ilgili "Onlar alışkanlık yapmış onlar tatile gidiyor' sözlerine 'Seni davet ediyorum, sende aileni al gel. İki çadır var burada, birini sana veririm. Delioğlu ile Ömeroğlu komşu komşu" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda tarım işçilerle ilgili"Hatta siz bu mevsimlik tarım işçisi sorsanız, bunların artık yaşam biçiminin bu olduğunu görürsünüz. Mevsimlik tarım işçilerinin problemi buradan oraya çalışmaya gitmek değil. Mevsimlik tarım işçilerinin problemi, gittikleri yerde şartların biraz zor olması. Oradaki şartların düzeltilmesini istiyor bu insanlar. Yoksa bunların çoğu bu şekilde yaşamaya artık bir yaşam biçimi olarak hatta kendilerine tatil olarak görenler var. Alıp çoluk çocuğunu oraya gidenler var” demişti.

Delioğlu’nun bu açıklamaları büyük tepkilere neden oldu. Bir tepkide Bursa Orhangazi’de mevsimlik işçi olarak çalışan, Urfalı işçi Aziz Ömeroğlu’ndan geldi.

“Seni davet ediyorum, sende aileni al gel”

Tarım işçisi Ömeroğlu, Ali İhsan Delioğlu’nu davet ederek, “Ali İhsan Delioğlu, gel gel tatile gel. Ben şu an Bursa Orhangazi'de tatildeyim, ha. Sen Ali İhsan Delioğlu, ben Aziz Ömeroğlu, şu anda ailemle birlikte Bursa Orhangazi'deyim, bak çadırda yaşıyoruz, ha. Bursa Orhangazi'de çadırdayız, çadırda. Seni davet ediyorum, sende aileni al gel. İki çadır var burada, birini sana veririm. Delioğlu ile Ömeroğlu komşu komşu” ifadelerini kullandı.

Aziz Ömeroğlu Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu