Urfalı müzisyenin bu şarkısı çok konuşulacak!

TAKİP ET

Şanlıurfalı Müzisyen Veli Garip'in yeni parçası 'Gelsen de fark etmez'in klibi YouTube'da NETD kanalı ve tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Türkiye’deki önemli seslerin yetiştiği kentlerin başında gelen Şanlıurfa’da yetişen genç müzisyenler de adından söz ettirmeye başladı.

Uzun süredir müzik yapan, ses tonu ve kişiliği ile büyük bir hayran kitlesi yakalayan Şanlıurfalı Müzisyen Veli Garip’in klibi yayınlandı.

PANDEMİ NEDENİYLE ÇEKİMLER ERTELENMİŞTİ
Garip’in 2020 yılında yazdığı ve pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen “Gelsen de farketmez” adlı parçasının klibi, Emre Deme’nin yönetmenliğinde çekildi.

VE KLİP YAYINLANDI
Hazırlanan klip, bu akşam itibariyle YouTube’da NETD kanalı ve tüm dijital platformlarda yayınlandı. Yayınlanan klip birçok yorum ve beğeni alırken, şarkının sözleri ve klipten görüntüler de sosyal medyada yayıldı.

SÖZ-MÜZİK KENDİSİNE AİT
Yayınlanan klibin ardından açıklamalarda bulunan Veli Garip, “Gelsen de fark etmez”in profesyonel anlamda yolunu açan bir şarkı olduğunu dile getirdi.

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Veli Garip, şunları dile getirdi:
“Şanlıurfa’da doğdum ve liseye kadar olan öğretim sürecini Şanlıurfa'da tamamladım. Daha sonra Malatya İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Bölümünde lisans eğitimini tamamladım.  Türk Müziği Anabilim Dalında yüksek lisans yapıyorum. Şu an Malatya'da yaşıyorum ve aktif olarak 10 yıldır müzikle uğraşıyorum.

‘İÇİME SİNEN BİR İŞ OLDU’
Profesyonel anlamda 6 yıldır bu işi meslek edindim. Sözü müziği bana ait olan ‘Gelsen de farketmez’ eseri 2020 yılında yazılmış bir eserdir. Benim için profesyonel anlamda yolumu açan bir şarkı oldu. Pandemi şartlarından ötürü çekimleri ve kaydı 1 yıl gecikmeli oldu ama bu sene Kasım ayında şarkımı çıkardım, içime sinen bir iş oldu. Çok mutluyum. Bu süre zarfında bana destek olan başta ailem, daha sonra yönetmenim Emre Deme, aranjörüm Ahmet Baş ve destek olan herkese çok teşekkür ederim.”

Veli Garip