Urfalı oyuncunun Bay Kemal performansı

TAKİP ET

Şanlıurfa Viranşehirli televizyon oyuncusu Mehmet Ali Aygan 14 Mayıs Genel Seçimleri hakkında video çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediklerini  taklit ederek dalga geçti.

Öğretmenlik mesleğinden beyaz perdeye hızlı geçiş yapan ve canlandırdığı karakterlerle büyük bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakan Aygan bu sefer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim hakkında yaptığı konuşmaları taklit ederek büyük beğeni topladı.

Canlandırdığı karakterlerle özdeşen  Mehmet Ali Aygan bu sefer  oyunculuktaki başarısını  Kemal Kılıçdaroğlu’nu tiye alarak gösterdi.Teşkilat dizindeki rolüyle de seyircilerden büyük beğeni toplayan Mehmet Ali Aygan, seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan ve herkesi kucaklayacağız diyen Kemal Kılıçdaroğlu’ya göndermelerde bulunarak  “İzahı Olmayanın Mizahı olur. Buyurun Kasetçi Kemalin Son videosu. Yeni Fırından Çık”. Dedi.

Viranşehir’de uzun zaman tarih öğretmenliği yapan ve daha sonra bir arkadaşının tavsiyesi üzerine setlere giden Aygun, yönetmenlerin kendisindeki cevheri keşfetmesiyle beyaz perdeye geçiş yaptı.

"Çukur" dizisindeki rolüyle yaptığı sıçramayla adından bahseden 50 yaşındaki Mehmet Ali Aygan kısa sürede farklı dizi ve projeleren teklifler almaya başladı.

Özellikle 2009’da Güneydoğu’daki yaşantıyı ele alan Aşk Bir Hayal filminde ‘Kemal’ karakterini canlandıran Aygun daha sonra sırasıyla  

2011 Tewlo  2013 Hayat Devam Ediyor (Mahmut)
Can û Ceger Sebra Malan 2014 Diriliş Ertuğrul (Kutlu Bey) 2017 İsimsizler (Albay Mansur) 2017 Çukur (Tefeci Sermet)  Muhteşem Yüzyıl, Ayrılık, Teşkilat gibi dizilerde performans göstermeyi başardı.

Mehmet Ali Aygan Kemal Kılıçdaroğlu