Urfalı siyasetçi düğünde dengesini kaybederek düştü!

TAKİP ET

Şanlıurfa siyasetinin renkli simalarından Mustafa Göktaş katıldığı bir düğünde halay çekerken düşmesi sosyal medya da gündem oldu

Yağmurun yağmasını dahi Ak Parti'ye bağlayan Mustafa Göktaş, genel seçimlerde adaylık verilmeyince uzun süre ortalıktan kayboldu.

Şanlıurfa’da ”sor sor” söylemiyle hafızlarda yer edinen Göktaş, Ak Parti’den aday gösterilmesi için denemediği yol kalmayınca   hızını alamayarak yağmurun yağmasını dahi AK Parti'ye bağlamıştı.

Katıldığı bir televizyon programında  "Ecevit, Demirel, Çiller döneminde kuraklık vardı. Şimdi 24 saat yağmur yağıyor. Niye? AK Parti'nin yüzü cennet ferah. Ferah refah... Bu iktidarın yüzünde hayır, bereket var. Hangi devlete gidersen AK Parti diyor. Allah imkan vermiş ne ben, ne sen durdurabilirsin. Bu sefer 400 milletvekili götürecek." diyen Göktaş 2019 Genel Seçimlerinde Ak Parti’den istifa edip partiye ağız dolusu hakeretlerde bulunmuş ve partiden istifa ettiğini duyurmuştu.

Uzun bir süre kayıplara karışan Göktaş, katıldığı bir düğünde halay çektiği esnada kendisini kaybederek sırt üstü yere düştü.

O anlar düğünde çekim yapan bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

Urfa akparti Göktaş