Urfalı siyasetçiler konuyu yine eline yüzüne bulaştırdı!

TAKİP ET

Kentin kangrenleşen sorunları arasında yerini alan uçak seferleri vatandaşları bıktırma noktasına getirdi. Urfalı siyasetçilerin söz ve müjdeler veripte yerine getiremediği uçak sorununda son hamleyi Anadolu jet yaptı. Anadolu jet tarafından haftanın 3 günü gerçekleştirilen Şanlıurfa- İzmir direk uçak seferleri kaldırıldı.

Şanlıurfa’dan İzmir, İstanbul, Ankara gibi illere gitmek isteyen yolcular sürekli mağdur edildikleri için sitem etti.

"DÖNEMİN MİLLETVEKİLLERİDEN ZİYARET"

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyyüpoğlu ve Mehmet Faruk Pınarbaşı, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat ile THY Genel Müdürü Ekşi’yi ziyaret etmişti.

Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, turizimci olması hasebiyle Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat  ile aynı dili konuştuklarını ve bu konuyla kendisinin ilgileneceğini söylemişti. Uçak seferlerinin iptal edilmesinin ardından ise tepkilerin odağı oldu. 

ÖNCEKİ DÖNEMİN BAŞKAN VE VEKİLLERİ DE AYNI SENARYOYU YZMIŞLARDI

Önceki dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili şuanda ise İYİ Parti Ankara Milletvekili olan Ahmet Eşref Fakıbaba, Pegasus Şanlıurfa-Ankara seferlerinin başlayacağı müjdesini vermişti, Önceki dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, ve Önceki dönem AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’da uçak seferlerinin arttırılması yönünde müjdeler vermişti.

"ŞANLIURFA- İZMİR UÇUŞLARI TEPKİ YARATTI"

Anadolu jet tarafından haftanın 3 günü gerçekleştirilen Şanlıurfa- İzmir direk uçak seferlerinin kaldırılması konusunda Şanlıurfa Milletvekillerinin ve kentteki yöneticilerin durumun düzeltilmesine ilişkin bir girişimde bulunmamaları ise vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

"100 KİŞİLİK GRUP GAZİANTEP'TEN UÇACAK"

Konuyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Turizmci ve İş İnsanı Serhat Gerger, Antalya’da yapılacak olan Yörex Fuarı'na yarın Şanlıurfa Ticaret Odası ve Şanlıurfa Ticaret Borsası başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte 100 kişinin katılacağı program için Gaziantep’ten uçacaklarını kaydetti.

Gerger sözlerini şöyle sürdürdü, "Antalya’da yapılacak olan Yörex Fuarı için yarın Şanlıurfa Ticaret Odası ve Şanlıurfa Ticaret Borsası başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle tam kadro katılım sağlayacaktır. Yaklaşık 100 kişi Urfa’nın tanıtımı, yeni yatırımcıları kente davet etmek için adeta çıkartma yapacaktır.

"2,5 MİLYONLUK ŞEHİRDE UÇAK SEFERLERİ OLMUYOR"

Peki bu 100 kişi Antalya’ya nasıl çıkartma yapacaktır? İşte hikâye burada başlıyor. Kendi şehrimizden 2,5 milyonluk nüfusu, sanayisi ve turizmi ile ülkenin 18 büyük şehirden biri olan Urfa’mızdan uçak seferleri olmadığı için otobüs ve/veya şahsi araçlarıyla Gaziantep’ten gidecektir.

"UTANMASI GEREKENLER SESSİZLİĞİNİ KORUYOR"

Uçaktaki her seçilmiş iş adamı yolculuk boyunca yanındakiyle hiç konuşmadan, “neden Urfa’dan gidemedik biz bu fuara” diye düşünüp ayıplamalıdır.

Gerçekten utanması gerekenler sessizliğini korurken, inanıyorum ki başta başkanlar olmak üzere tüm üyeler bu durumdan huzursuz, rahatsız ve utanç duyuyor olacaktır."

Kentin kangrenleşen sorunları Şanlıurfa- İzmir direk uçak seferleri uçak seferleri Anadolu jet Urfalı siyasetçi