Urfalı sporcular final maçına davet edildi

TAKİP ET

14 Ağustos'ta Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ta oynanacak olan UEFA Süper Kupa finaline Şanlıurfa'dan genç futbolcular davet edildi.

Vodafone Park stadyumunda 14 Ağustos’ta oynanacak Liverpool- Chelsea UEFA Süper Kupa final müsabakası öncesi yapılacak koroya Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Takım Engelli genç kalecileri Fatih Öztürk  ve Muhammed Ciwan Boz, UEFA Tarafından davet edildi.

 

Konu hakkında konuşan Kulüp Başkanı Serdar, “Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan UEFA Süper kupa final müsabakası Ülkemizde yapılması bizleri sevindirirken Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Takımından bu final müsabakasına iki genç Sporcumuzun davet edilmesi Bizleri onurlandırmıştır

Final müsabaka töreninde ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek olan genç sporcularımız Muhammed Civan Boz ve Fatih Öztürk bizler için gurur vermiştir. Program Seremonisinde yer alacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum. Futbol heyecanı yanı sıra tecrübe edeceklerine inandığımız bu genç sporcularımızın daha bir çok platformda şehrimizi ve belediyemizi temsil edeceklerine inanıyoruz”

liverpool- chelsea uefa süper kupa final müsabakası urfalı sporcular final maçına davet edildi beşiktaş’ın stadı vodafone park’ Şanlıurfa