Urfalı sürücülere,Niğde'de dehşet saçtılar:1 Ölü,1 Yaralı  

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Aşağıkesmekaya Mahallesinde ikamet eden nakliyatçılık yapan  Vahap Demir ile yeğeni Vahap Demir, dün Niğde'nin Bor ilçesinde silahlı saldırıya uğradılar.

İddiaya göre amca, yeğen Niğde’nin Bor İlçesine domates yüklemeye yük aldı.Domates yükledikleri esnada tır çamura battı. Uzun uğraşlara rağmen araç çamurdan çıkarılamadı. Nakliyatçı Vahap Demir ve yeğeni Vahap Demir, tarla sahibine yükü boşaltmayı teklif etti.Yapılan teklife sinirlenen tarla sahibi Urfalı nakliyeciler ile tartışmaya başladı.

Büyüyen tartışma kısa sürede kavga dönüştü. Tarla sahibi belinden çektiği silahla Urfalı nakliyecilere ateş etti. Amca, yeğen silahlardan çıkan kurşunlar ile ağır yaralandı. Olay yerine kısa sürede jandarma ve sağlık ekipleri geldi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri Amca  Vahap Demir ile yeğen Vahap Demir Bor ilçe Hastanesine kaldırıldı.Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yeğen Vahap Demir yaşamını yitirdi.Amca Vahap Demir ise hastane de yaşam mücadelesi veriyor. Yaşanılan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

   

Silahlıkavga Urfa Niğde