Urfalı vekil Bozdağ görevi devretti

TAKİP ET

Adalet Bakanlığı'na atanan Yılmaz Tunç, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi eski Adalet Bakanı aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'dan devraldı.

3 Haziran akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuna duyurdu. Bugün ise bakanlıklarda devir teslim törenleri gerçekleştiriliyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aynı zamanda eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bugün görevi  Yılmaz Tunç'a teslim etti. 

"Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler var. İnşallah bunları hayata geçirme gayreti içinde olacağız"

Görevi devr alan Adalet Bakanı Tunç devir teslim töreninde şu ifadelere yer verdi "Yeni kabinemizin milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Değerli bakanımıza teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Ülkemizde demokrasinin güçlenmesi ve hukuk reformu konusunda çok sayıda çalışmaya imza attık. Yargının tarafsızlığının ve bağımsızlığının güçlenmesi için çok sayıda mevzuat değişiklikleri ve uygulamaları hayata geçirdik. Şimdi yeni bir Anayasa için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hukuk devletinin reformu konusunda çok önemli konulara adım atıldı. Çok görevli bir görevi kendilerinden almaktan gurur duyuyorum. Bakanlarımızın başlattığı görevleri devam ettireceğimizi duyurmak isterim. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler var. İnşallah bunları hayata geçirme gayreti içinde olacağız" dedi