Urfalı Vekil isim vermeden yine kime gönderme yaptı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Cuma günü açılışı yapılan Sabır Evleri Programında  konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün birileri tarafından hedefe alındığını söyledi.

Haber Mehmet KIRVAR Genel seçimlere bir yıldan kısa bir süre kala partiler içeresinde kızışmalar yaşanmaya devam ediyor. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri arasında yaşanan gerilimler bunların başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya gelen ve halkın taleplerini dinleyen Şanlıurfa’daki yerel belediye başkanlarını hedef alan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Zeynel Abidin Beyazgül’ü hedef alarak “Urfa’da takım var fakat takım kaptanı yok” dedi.

Yükselen bu tansiyona Ak Parti Şanlıurfa Halil Özcan’da Zeynel Abidin Beyazgül’e destek çıkarak Fakıbaba’yı isim vermeden eleştirdi.

Halil Özcan Fakıbaba’ya isim vermeden “ Bu kutsal dava sizi çarpacak “ dedi.

Vekil Özcan tepkisini şöyle sürdürmüştü.

"Bu davayı şahsi ihtirasları için kullanan, egolarını tatmin etmeye çalışan, başkalarıyla olan hesabını dava adı altında görenler, teşkilatların içinde, belediyelerde hatta ve hatta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz arasında ikilik çıkaranlar, bilin ki bu kutlu dava sizi çarpacaktır. Buna olan inancım tamdır. 

Ziyaretlerim esnasında Şanlıurfalı hemşehrilerimin Cumhurbaşkanımıza olan muhabbetinin artarak devam ettiğini görmek bizleri çok mutlu etti. Aynı zamanda gerek İl Başkanlığımızın çalışmaları gerekse Büyükşehir Belediyemizin ve diğer İlçe Belediyelerimizin hizmetleriyle ilgili algı yapmaya çalışanların aksine halkımızın memnuniyetini gördüm. Şanlıurfalı hemşehrilerim biliniz ki, gerek bizler gerek teşkilatlarımız gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm Belediye Başkanlarımız yani AK Kadrolar olarak daha çok çalışacak eksikliklerimizi tamamlayacak saflarımızı sıklaştırarak her zaman olduğu gibi Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizin her daim emrinde ve hizmetinde olduk, oluyoruz, olmaya devam edeceğiz inşallah."

Yaşanan  bu atışmalara Ahmet Eşref Fakıbaba’nın isim vermeden  Halil Özcan’a .”Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var elbet. Lakin, bir lafa bakarım, laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye! (Mevlânâ” sözüyle son bulmuştu.

Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen Halil Özcan yine isim vermeden birilerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü hedef aldığını ve Beyazgül’ün sabırlı olmasını istedi.

Halil Özcan Zeynel Abidin Beyazgül’e şöyle seslendi. “Biraz sabrın varsa bunu 3-4 katına çıkarman lazım. Çünkü seninle uğraşan birçok kişi var. Rabbim seni muvaffak etsin. Sabrı tavsiye diyorum. Bakma sen o yazıp çizenlere. Moralini bozmak isteyenlere bakmayacaksın. Bu sözüm Viranşehir Belediyesi teşkilatımız için de geçerli. Biz işimize bakacağız.  Önce sabırlı olacağız. Birileri bizi bir yerlere çekmek istiyorlar.

Bunlara izin vermeyeceğiz.” Dedi

Urfa Vekil Gönderme Sondakika