Urfalı vekilden "Ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım" açıklaması

TAKİP ET

Şanlıurfalı vekil Dr. Nureddin Nebati, bir sosyal medya kullanıcısının iddialarına 'Yalanlarınızda boğulun. Kimden ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım' diyerek sert tepki gösterdi.

Ak Parti Mersin Milletvekili Dr. Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında iddia edilenleri eleştirerek yanıt verdi.

“Umut” adlı sosyal medya kullanıcısı “Esenler Belediyesi'nde “bilim kurulu” diye bir şey müdür olmuş içine de Özlem Zengin, Nureddin Nebati ve İhsan Aktaş konmuş. Görev ödeneği +huzur hakkı+ tazminatı ve ek ödemelere ek ödemelerde aylık 200 bin TL afiyet olsun arkadaşlar” paylaşımında bulundu.

Bu paylaşım üzerine Urfalı Nureddin Nebati, “Ahlaksızlığın da bir sınırı yok mu?” diyerek “Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun. Kimden ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım. 2012 yılından beri harika işler yapan şehircilik ve kentleşme politikalarına akademik katkılar sunan bilim kurulunda bulunmam sizi niye rahatsız ediyor. Üstelik bu çalışmaları herhangi bir ücretle değil tersine aklımızın zekâtı diye tamamen ücretsiz yapmış biriyim.  Ahlaksızlığın da bir sınırı yok mu?” diyerek isyan etti.

 

 

Şanlıurfalı vekil Dr. Nureddin Nebati