Urfalıların damadından sitem dolu sözler!

TAKİP ET

Asrın Felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminin yankıları sürüyor.Pop yıldızı, Urfalıların damadı Tarkan, depremlerin yarattığı yıkımda yetkililerin sorumluluk almadığından dolayı adeta küplere bindi.

1999 Gölcük depreminin üstünden 24 yıl geçmesine rağmen hiç bir şeyin değişmediğine dikkat çeken çok sayıda uzman sitem dolu sözler sarf etmişti. Depremzede vatandaşlar için ellini taşın altına sokan Pop Star Urfalıların damadı Tarkan sitem dolu bir açıklama yaptı.

‘Yaşanılan deprem felaketini herkes gibi büyük üzüntü ve gözyaşlarıyla izlediğini’ belirten Urfalıların damadı Tarkan, “Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim” diyerek isyanını şöyle sürdürdü.“Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdigi tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.”

AHBAP’A SİPER OLDU!

Haluk Levent’in kurduğu Ahbap yardım kuruluşuyla ilgili konuşan Urfalıların damadı Tarkan, binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil, yardıma koşanların eleştirilmesi kabul edilemez bir durum olduğunu ifade etti.

Pop Star Tarkan Ahbap’ı şu sözler ile savundu  

 “Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını.. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor.İnanılır gibi değil.. Çok yazık.. Milletimiz bunu haketmiyor.”

Tarkan Urfa Deprem