Urfalıların dikkatini bu kez Ağrı çekti

TAKİP ET

Gaziantep'in çalışmaları sürekli Şanlıurfalıların dikkatini çekerken, bu kez gözler Ağrı'da ulaşımda yapılan yeniliğe çevrildi. Ağrı'da öğrencilerin şehir içi ulaşımı 25 kuruşa düşürüldü.

Şanlıurfa’da birçok alanda sorunlar yaşanırken, yapılan çalışmalar da sürekli zaman aşımına uğruyor. Ancak Gaziantep’te başarılı çalışmalara imza atılması ve birçok alanda dikkatleri üzerine çekmesi en fazla Şanlıurfalıların ilgisini çekiyor. Gaziantep’ten daha iyi görülen uygulama Ağrı’dan geldi. Ağrı’da otobüslerin öğrencilere 25 kuruş olması en büyük hizmet olarak görüldü.

 

Öğrenci biniş ücreti 25 kuruş oldu

Ağrı Belediyesi tarafından yeni alınan 66 otobüs ile şehir içi ulaşım filosu güçlendirilirken, en büyük müjde ise Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan geldi. Şehir merkezi ile üniversite arasında sefer yapan öğrencibüslere biniş ücreti 25 kuruş oldu. Öğrencilere yönelik uygulanan hizmet ülke genelinde memnuniyetle karşılandı.

 

Urfalıların da hemen dikkatini çekti

Daha önce sürekli Gaziantep’in çalışmalarına dikkat çeken Şanlıurfalılar, bu kez sosyal medyada Ağrı Belediyesi’ni paylaştı. Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın ulaşımdaki uygulamasını örnek gösteren vatandaşlar, Şanlıurfa’da da böyle uygulamaları beklediklerini ifade ettiler.



Mahmut Kaya / Urfa Değişim

urfalıların dikkatini bu kez ağrı çekti Öğrenci biniş ücreti 25 kuruş oldu urfalıların da hemen dikkatini çekti gaziantep’te başarılı çalışmalara imza atılması