Urfaspor, 3 puanı uzatmada kopardı

TAKİP ET

Ligin ikinci yarısında ilk maçta kaybeden Şanlıurfaspor, ikinci maçta ise uzatma dakikalarında attığı golle galibiyet aldı.

Ligde bir türlü istediği puanları alamayan Şanlıurfaspor, ligin ikinci yarısında kadrosunu yeni transferlerle güçlendirdi. Cüneyt Hoca’nın öğrencileri deplasmanda oynadığı Sancaktepespor karşılaşmasında uzatma dakikalarında attığı golle aylar sonra galibiyetle tanıştı.

İstanbul’da 15 Temmuz Stadyumu’ndan oynanan karşılaşmayı Oğuzhan Aksu yönetirken yardımcılıklarını ise Niyazi Atakan Ataseven ve Ferhat Çalar yaptı.

Şanlıurfaspor mücadeleye 1. Hakan Canbazoğlu, 5. Galip Güzel, 6. Mustafa Samican Keskin, 11. Tarık Kurt, 13. Mehmet Taşc 22. İhsan Uğur Göktaş, 25. Yunus Emre Gedik, 27. Can Erdem, 34. Cihan Can, 35. Hüseyin Cihan Avcu ve  97. Muhammet Raşit Yöndem ile sahaya çıktı.


Karşılaşmanın ilk yarısında 2 takım karşılıklı olarak zaman zaman kaleleri yoklasa da gol bulamayınca mücadelenin ilk yarısı golsüz olarak sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Şanlıurfaspor, rakip kaleye yüklense de istediği golü bir türlü bulamadı. İkinci yarının son 10 dakikasında Şanlıurfaspor’dan İhsan Uğur Göktaş, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalan Şanlıurfaspor, takım savunmasını boş bırakmayarak rakip alanda etkili olmaya başladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında galibiyeti getiren golü 90+9’da Gökdeniz Varol kaydetti.

Şanlıurfaspor bu galibiyetle puanını 8’e çıkardı. Sancaktepespor ise 22 puanda kaldı. Urfa temsilcisi önümüzdeki hafta sahasında Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek.