Urfaspor'da kötü gidişat devam ediyor

TAKİP ET

Lige yenilgi ile başlayan ve -6 puan başlayan Şanlıurfaspor sahasında Tarsus İdmanyurdu'na 2-0 yenilerek mağlubiyet serisine devam etti. Bu sezon ilk kez taraftarı önünde sahaya inen Şanlıurfaspor ilk mağlubiyetini sahasında alarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

11 Nisan Stadyumunda oynanan maça yaklaşık 2 bin civarında taraftar takip etti. Takımın maddi anlamda zor günler geçirdiği ve yaşanan belirsizlik nedeniyle kötü günler geçiren Şanlıurfaspor bu haftada da sahasında kaybetti. 16 kişilik kadroyla maça çıkan Şanlıurfaspor karşılaşmada 2 penaltıyı gole çeviremedi.

 

Karşılaşmanın 15.dakikasında rakip takım penaltıdan Artun Akçakın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kaleye yüklenen Şanlıurfaspor geliştirdiği atakları gole çeviremedi. İlk yarı 1-0 rakip takımın üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıda Tarsus idmanyurdu 52.dakikada Yılmaz Can Taşkıran ile farkı ikiye çıkardı. Her ne kadar Şanlıurfaspor etkili ataklar oluşturduysa da maçta gol bulamayınca 2-0 sona erdi.

93.dakikada Tarsus idmanyurdu İbrahim Hırçın’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle kalan dakikalarda 10 kişi ile mücadele etti.

 

Şanlıurfaspor bu mağlubiyetle ile -6 puanla ligde son sırada kaldı. Tarsus İdmanyurdu ise bu galibiyetle puanını 3’e çıkararak ligde 9.sıraya yükseldi.

 

Şanlıurfaspor önümüzdeki hafta deplasmanda Zefer Stadında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Afyon temsilcisi 4 puanla ligde 5.sırada yer alıyor.

 

Futbolcular formalarını sahaya bıraktı

Ekonomik sıkıntılar ve kulüpteki belirsizlikler nedeniyle maç sonunda taraftarı selamlayan futbolcular formalarını sahaya bırakarak soyunma odasına geçti. Duygularına hakim olamayan futbolculara taraftarlar sahip çıktı.

 

Şanlıurfaspor: 66 Rıdvan Bingöl, Veysel Sönmezsoy, Sercan Kaya, Yasin Davuş,İbrahim Halil Durmuş,Fevzi Özkan,Ali Eren Demirkol,Mehmet Halil Daniş, Murat Şamil Kurt,Onur Demir

 

Yedekler: Alperen Güner,Eyyüp rızvanoğlu,Mehmet Fatih Bayat,Muhammed Talha Küçük

 

Tarsus İdmanyurdu: Artun Akçakın, Anıl Demir, Yasin Elmas, Mehmet Cansın Çiçek, Mehmet Cansın Çiçek, Alperen Pak, İbrahim Hırçın, Yakup Yiğit, Nurullah Kaya, Sefa Durmuş, Ali Yavuz Kol, Yılmaz Can Taşkıran

 

Yedekler: Samet Eker, Mustafa Yılmaz, Emir Can Sayar, Erkam Develi, Barış Türkmen, Çağrı Yağız Yasak, Onur Şirin



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

urfa urfaspor şanlıurfaspor urfa haber urfa haberleri skorer fotomaç fanatik iha.com urfaspor maçı