Urfaspor'u bitirdiler sıra Karaköprü de mi?

TAKİP ET

TFF 3.Lig'de mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor'daki belirsizlik taraftarın tepkisine neden oldu. Özellikle Karaköprü temsilcisinin İstanbul grubuna devredileceği söylentileri üzerine taraftarlar sosyal medya üzerinden tepki göstererek, 'Urfaspor'u bitirdiler sıra Karaköprü de mi?' yorumunu yaptı.

Ekonomik çalkantı içerisinde olan Şanlıurfaspor’daki belirsizlik devam ederken Karbel Karaköprü Belediyespor’un İstanbul grubuna devredileceği söylentileri sosyal medyada taraftarların tepkisine neden oldu.

 

İddiaya göre, daha önce Şanlıurfaspor’un ekonomik krize girmesinde etkili olduğu ileri sürülen İstanbul grubunun Karaköprü temsilcisine devredileceği sözleri üzerine taraftarın sabrını taşırdı.

 

Karaköprü temsilcisinin isminin değiştirilerek İstanbul grubuna devredileceği iddiaları takımdaki belirsizliği koruyor. 2 yıldır takımın ne olacağı ise merak ediliyor.

 

Şanlıurfaspor'un başına gelen durumun Karaköprü Belediyespor'un da başına geleceğini belirten taraftarlar kulübün İstanbul grubuna devredilmesinin büyük bir skandal olacağını ifade ettiler.