Urfaspor'un eski golcusüne tokat gibi cevap!

TAKİP ET

Wanda Nara ile Icardi'nin paylaşımına ahlaksızlık diyerek yorumlayan Batuhan Karadeniz'a eski sevgilisi  Aleyna Eroğlu'dan cevap gecikmedi.

Batuhan Karadeniz’in ahlaksız olduğunu kendisinden para alıp vermediğini daha sonra kendisini aldattığını şiddet uyguladığını ifade eden Eroğlu, Batuhan Karadeniz’in en son ahlak bekçiliği yapması gerektiğini söyledi.

EROĞLU’NU HEM ALDATTI HEM PARA DİLENDİ!

Eski sevgilisi Batuhan Karadeniz’in evli insanlar hakkında ahlaksız olarak yorumlamasına ateş püsküren Aleyna Eroğlu, geçmiş yıllarda Batuhan Karadeniz’in kendisinden borç para aldığı geri ödeme yapmadığı kendisini aldattığını iddia etti.

Şanlıurfaspor’un eski futbolcusu hakkında konuşan Aleyna Eroğlu: “Ben düşünüyorum da böyle ahlaksız olan insanlar evli barklı çocuklu romantik anlarını paylaşmış çiftleri ahlaksız diyor. Gelin bu ahlaksız olan insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış. Eski sevgilisinden borç diye para istemiş ve onu vermemiş. Daha sonra otel odasında bir kızla yakalanıp eski sevgilisiyle dalga geçmiş. Yeni sevgilisine yayın açtırıp kız kardeşim diye tanıtması. Ben anlayamadım kim ahlaksız burada. Sen millete ahlak dersi vereceğine bugün mahkemen var, ona git bence.” Dedi.

 

Karadeniz Eroğlu