Urfaspor'un futbolcusuna men ve para cezası

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Şanlıurfaspor futbolcusu bir karşılaşmadan men cezası alırken 3 bin lira da para cezası aldı. Kulübün antrenörü ise ihtar cezası aldı.

24Erzincanspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasında talimatlara aykırılık nedeniyle Şanlıurfaspor Kulübü antrenörü Aytekin Kıran PFDK’ya sevk edildi. Aynı karşılaşmada Şanlıurfaspor Kulübü sporcusu Mücahit Atalay'ın, sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle disipline sevk edildi. PFDK iki isim için kararları açıkladı.

Şanlıurfaspor Kulübü sporcusu Mücahit Atalay, bir karşılaşmadan men cezası alırken 3 bin lira da para cezası aldı. Kulübü antrenörü Aytekin Kıran ise ihtar cezası aldı.

PFDK’dan yapılan açıklamda:
“ŞANLIURFASPOR Kulübü antrenörü AYTEKİN KIRAN'ın, 26.03.2022 tarihinde oynanan ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübü sporcusu MÜCAHİT ATALAY'ın, sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”
 

24Erzincanspor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu