Urfaspor'un hocasından taraftara çağrı!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor, teknik direktörü Serdar Bozkurt, Bucaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Bozkurt, taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, 'Taraftarımıza ciddi anlamda ihtiyacımız var. Onları Pazar günü bekliyoruz.' dedi.

Son maçlarda iyi sonuçlar almaya başlayan Urfaspor, kupa mesaisinde de tur atlamayı başardı. Şanlıurfaspor, ligin 10’ncu haftasında evinde Bucaspor’u ağırlayacak.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından olduklarını belirten teknik direktörü Serdar Bozkurt, “Buca takımı, ligin iyi takımlarından bir tanesi. Hem genç, hem de tecrübeli oyunculara sahipler ve iki yıldır birbiriyle oynayan bir takım. Yani geçen yıl ile hemen hemen aynı kadroya sahipler. Çok zor bir maç bizi bekliyor ama biz tabi çalışmalarımızı ona göre yapacağız. Seyircimize çok iş düşüyor. İç sahanın avantajını onlarla beraber kullanmak istiyoruz. Bugün bu takım şampiyonluğa oynuyor. Şampiyon da olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz buna inanıyoruz, bu iş uzun vadelidir. Biz sistemi oturtmaya çalışıyoruz, oyuncular da bunu yerine getiriyorlar. Zaman zaman aksaklıklar olabiliyor ama özellikle son 3 maç gösterdi ki, bu oyuncu grubu, o sistemi uygulayacak.” dedi.

İç sahaları kayıpsız geçirmek istediklerini belirten Bozkurt, “Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Şampiyonluk, iç saha maçlarını kayıpsız geçirerek olunur. Takımımız, çok kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu bir takım. Çok iyi çalışıyorlar ve çok iyi bir ortam var. Şimdi biz onları, onlar da bizi çok iyi tanıyor. Bu konuda bir sıkıntımız kalmadı. Bir seri yapmamız gerekiyor, bunun da farkındayız. Zonguldak maçını iyi oynayarak kazandık. İnşallah Buca maçını da iyi oynayarak kazanmak istiyoruz ama tekrar söylüyorum, taraftarımıza ciddi anlamda ihtiyacımız var. Onları Pazar günü bekliyoruz.”