Urfaspor yardım kampanyası başlattı

TAKİP ET

Son iki sezondur yaşadığı maddi sıkıntılar ve transfer yasakları temel sorunlar olmak üzere zor günler yaşayan Urfaspor yeni sezon için kolları sıvadı. Kulübün toplam borcunu ve acil gerekli miktarları açıklayan yöneticilerin ardından, bugün resmi sosyal medya hesabından yardım kampanyası başlatıldı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, geçtiğimiz gün kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Burada  futbolcu alacaklarını büyük ölçüde çözdüklerini ve ibraların alındığını belirtirken, kulübün lige devam edebilmesi için 2 Milyon 350 Bin TL'ye daha ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bu açıklamaların ardından bugün Şanlıurfaspor resmi Twitter hesabı üzerinden başlatılan bir yardım kampanyasının duyurusu yapıldı. "ŞANLIURFASPOR İÇİN CANSUYU" adlı yardım kampanyasına destek olmak isteyen kişiler Türkiye iş Bankası ‘TR48 0006 4000 0016 7001 2124 23’ iban numaralı,  Şanlıurfa Spor eğitim ve sosyal yardım vakfı’na bağışta bulunabilir. ‘’Sende bağışta bulun ŞANLIURFASPOR YAŞASIN’’ sloganı ile başlayan kampanyanın Urfaspor için gerçekten cansuyu olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak .