Uzman çavuş ve oğlu memleketine gönderildi

TAKİP ET

Suruç'ta gece saatlerinde mutfak tüpünün patlamasıyla evde çıkan yangında ölen uzman çavuş ve oğlu bugün düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli için İl Jandarma komutanlığında düzenlenen törenle memleketi Çorum'a uğurlandı. Törene Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20 Zırhlı Tugay Komutanı Tuggeneral Oktay Ağbuga, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, I Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Milletvekili Halil Özcan, siyasi parti ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, saygı duruşu, özgeçmişinin okunması ve duaların edilmesini sonrası Uzman Çavuş Serpinli ile oğlunun tabutu cenaze aracına konularak memleketleri Çorum’a uğurlandı.

Cenaze törenine katılan Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli'nin annesi, babası, kardeşleri ve yakınları son kez tabutlara sarıldılar. Tabutlara sarılan Serpinli’nin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Suruç İlçesi Barış Mahallesinde, altı katlı bir binanın en üst katındaki ikamette meydana gelen tüp patlaması sonucu, Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli J.Uzm.Çvş. Kaan Can Serpinli ve dört aylık oğlu hayatını kaybetti. Askerin eşi ve kızı ise yaralı olarak kaldırıldıkları Suruç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.