Vali Ayhan ile Tanal karşı karşıya geldi!

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan son günlerde kişi ve kurumlara karşı yapılan eleştirilerin ahlaklı ve adaletli olması gerektiğini vurguladı.

Eleştirinin bilgi ve birikimin yanında ahlak ve adalet çerçevesinde yapılması gerektiğini söyleyen Vali Ayhan, kurum ve kişileri hedef alan eleştirilerin tekrarlanması düşmanlık bahsine girdiğini belirti.

Vali Ayhan” ‘Eleştiri’ bilgiyle beraber ahlak ve adalet ister. Ahlaksız ve adaletsiz eleştiriye “düşmanlık” diyoruz. Bunu, aynı kişi ve kurumlara karşı hiç durmadan tekrar etmek ise “husumet” bahsine giriyor. Biz, husumetle avuçlarını ovuşturanları milletimizin vicdanına havale ediyoruz.”dedi

Vali Ayhan’ın yaptığı paylaşımı alıntılayan CHP İstanbul Milletvekili, Mahmut Tanal,”Kurumlara ve yetki makamındakilere yöneltilen #deprem odaklı eleştirileri, “düşmanlık” ve “husumet” diye adlandırıp, hakaret eden Vali’yi de gördük ey Türkiye’m! Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu üslupta mesaj yazmaya #AKP il başkanı dahi imtina eder.#Şanlıurfa Valiliği koltuğunda oturan Salih Ayhan, devletin valisi ol. AKP’nin #seçim kampanyasına dahil olma! Eğer devletin valisi olarak kalmayı değil de bir siyasi partinin temsilciliğini kabul edeceksen, hiç durma istifa et, AKP’nin milletvekili adayı ol.Şanlıurfalılar kendilerini temsil eden valilerin, kaymakamların AKP’den siyasete atılmasına önceden de şahit oldu. AKP’nin milletvekili listesinden sahneye çık ki, Şanlıurfalılar seçim sandığında dersini versin!” şeklinde konuştu.

Sondakika Urfa Tanal Ayhan