Vali Ayhan: Urfa daha iyi yerlere gelecek

TAKİP ET

Şanlıurfa Tanıtım günlerinde Urfa Değişim mikrofonlarına konuşan Vali Salih Ayhan, "Şanlıurfa kültürü ile yaşantısıyla tam bir hazine konumunda, bize de bu şehri daha iyi takdim etmek, daha iyi tanıtmamız lazım." dedi.

Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzellikleri 4 gün boyunca Ankara’da tanıtılacak. Tanıtım günlerinde gazetemizin mikrofonlarına konuşan Vali Salih Ayhan, “Şanlıurfa kültürü ile yaşantısıyla tam bir hazine konumunda, bize de bu şehri daha iyi takdim etmek, daha iyi tanıtmamız lazım" ifadelerini kullandı.

“URFA 2023'ÜN EN ÇOK KONUŞULAN YERİ OLACAK”

İşte Vali Ayhan sözlerini şöyle tamamladı:

Urfa için sadece kadim kelimesini kullanmak bence çok az kalacaktır. Şanlıurfa kültürü ile yaşantısıyla tam bir hazine konumunda, bize de bu şehri daha iyi takdim etmek, daha iyi tanıtmamız lazım. Urfa'nın tanıtımı için valilik olarak belediye olarak kaymakamlık olarak bizler de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Urfalılar olarak kendimizi kimseyle kıyaslamayacağız çünkü kimsede olmayan değerlere sahibiz. Umut ediyorum ki Urfa daha iyi olacak Urfa'yı daha iyi tanıtacağız ve Urfa daha iyi yerlere gelecek. 2023 yılında da güzel çalışmalar yapacağız. Allah’ın izniyle Urfa 2023'ün en çok konuşulan yeri olacak.”

Şanlıurfa Tanıtım günleri Vali Salih Ayhan