Vali Hasan Şıldak, Şehitlik Ziyaretinde Dua etti 

TAKİP ET

Ramazan Bayramı arifesinde, Vali Hasan Şıldak başkanlığında bir heyet, Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, şehit kabirleri başında yapılan dualara katılım sağlandı.

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarete, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran da eşlik etti. Vali Şıldak, şehit ailelerinin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette, ailelerle birebir görüşerek duygularını paylaştı.

Ardından, şehit kabirlerini ziyaret eden Vali Şıldak, karanfil bıraktı ve dualar okudu. Ziyaret sırasında, "Vatan uğruna canını feda etmekten çekinmemiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onlar vatanımızın var oluşunun temeli ve kahramanlarıdır. Aileleri de bizlere emanet. Her zaman olduğu gibi, yine ailelerimizle sürekli olarak bir araya gelmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Şehit Aileleri Derneği ve Gaziler Dernek Başkanları'nın da katıldığı ziyaretin ardından, Vali Şıldak ailelerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek, kendileriyle iletişime geçebileceklerini ifade etti.

Vali Hasan Şıldak Şehitlik Ziyaretinde Dua etti