Vali Şıldak asayiş ve güvenlik değerlendirmesi yaptı

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda süreç hakkında bilgi verildi.

Valilik Konferans salonunda Vali Şıldak, Şanlıurfa’da asayiş, güvenlik, huzur ve trafik düzeninin sağlanması noktasında önemli çalışmaların yapıldığını vurguladı.

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl jandarma komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Emniyet ve Jandarma ilgili birimleri katıldı.

Vali Hasan Şıldak, 15 Ağustos ile 25 Aralık arasında yapılan operasyonlar ile geçen yıl aynı aylarda yapılan operasyonlar karşılaştırdı.

Uyuşturucu toplumu zehirlediğini söyleyen Vali Hasan Şıldak, “Ülkemizde özellikle gençleri hedef alan ve ilimizde de sokaktaki her vatandaşımızın en çok yakındığı uyuşturucu maddesi bizimde özellikle yoğunlaştığımız ve mücadele verdiğimiz konuların başından geliyor. Geçen yıl aynı dönemde skunk adını verdiğimiz esrarın adıdır. Maalesef skank esrardan daha kötü bir hal almaya başladı. Geçen yıl yakalanan miktar 428 kilo gram iken bu yıl 1669 kilo gram gibi yüzde 390’lık bir artışla rekor bir seviyeye ulaştı. Metamfetamin geçen yıl 21 kilogram iken bu yıl 41 kilo gram gibi yüzde 95’lik bir artış yaşandı. Bonzai geçen yıl 645 gram iken bu yıl 3 kilo gram elde edildi. Hint keneviri ise 161 bin 796 kök kenevir ele geçirildi, sentetik hap geçen yıl 8 bin 275 iken bu yıl 135 bin 864 hap ele geçirildi” dedi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri