Vali Şıldak, Süper Kupa'nın tedbirlerini açıkladı

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan süper kupa maçına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadı'nda oynanacak.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçı hazırlıkları kapsamında 11 Nisan Stadı'nda bakım ve tadilat çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Vali Şıldak, düzenlediği basın toplantısında, Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynatılması yönünde karar vermesinin ardından kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde hazırlıkların yapıldığını ve stadın bakımının yapılacağını belirterek şu ifadelere yer verdi,

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerçekleştirilecek Süper Kupa maçı 7 Nisan’da Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.  Karşılaşma konfederasyonu ile yaptığımız görüşmeler kapsamında pek çok tedbiri içeren güvenlik, trafik, ulaşım ve sağlık ele alınacak süreçler içerisindeyiz.

Geçtiğimiz hafta federasyon güvenlik etkileri ile birlikte Şanlıurfa’da bir toplantı gerçekleştirdik. Stadyumda bazı ilave tedbirler almamız gereken ve küçük tadilat gerektiren faaliyetlere de başladık. Soyunma odaları ve tribünlerde bir kısım iyileştirmeler daha yapıyoruz.

Bu organizasyonun Şanlıurfa’da gerçekleştirmesini sağlayacağız. Güvenlik ile ilgili ilave tedbirlerimiz olacak. Şanlıurfa’da hem İl Emniyet Müdürlüğümüz hem Gençlik Spor Müdürlüğümüzden beş personelimiz şu anda İstanbul’da bulunuyorlar ve federasyon ile iki kulübün temsilcilerinin de bulunduğu bir toplantı olacak ve sonrasında ise hemen önümüzdeki hafta bir Spor güvenlik kurulunun veri başkanlarını toplayarak Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerini temsilcilerinin bulunduğu toplantıda elimizdeki bütün organizasyonu planlamış olacağız.  Hazırlıklarımız ise eksiksiz olarak devam ediyor. dedi.

Vali Şıldak, Süper kupanın tedbirlerini açıkladıhttps://t.co/pnAhM8DCrG#şanlıurfa #süperkupa #tedbir #açıklama #galatasaray #fenerbahçe Abide Kavşağı #sasa #kboru Süper Kupa Bedelli @hasansildak @GalatasaraySK @Fenerbahce @TFF_Org @UrfaValiligi @SanliurfaEmnMd pic.twitter.com/svOEFb2jMg

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) March 4, 2024

Vali Şıldak Süper kupa tedbir tedbir