Vali Şıldak, Urfa'da önceliklerini sıraladı

TAKİP ET

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras ve haber merkezinden muhabirler, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti. Ziyarette Vali Şıldak, Urfa'nın sorunlarına değindi.

Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak’ı Urfa Değişim Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

URFA DEĞİŞİM GAZETESİ VALİ ŞILDAK'I ZİYARET ETTİ

Göreve başlamasının ardından tanışma ve tebrik ziyaretlerini kabul eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras, Spor muhabiri Yaşar Aras, Yazı İşler Müdürü Kader Topal, haber merkezinden ise Payam Kaya ve Sinan Cin’i makamında kabul etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Şanlıurfa Valisi Şıldak, ziyarette bulunan Urfa Değişim Gazetesi ekibi ile Şanlıurfa ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

ÖNCELİK; EĞİTİM,TURİZM, ASAYİS VE TRAFİK

Vali Şıldak, Şanlıurfa’ya dair yapılması planlanan konulara dikkat çekerek, turizm, asayiş, eğitim ve trafik konularına dikkat çekerek bu çalışmaların artırması ve halkın refah seviyesini en üst seviyede tutacağı konusunda tedbirler alacaklarını belirtti.

HAŞİMİYE'DE HİJYEN VE TRAFİK DENETİMLERİ ARTTIRILACAK

Özellikle Haşimiye’de bulunan esnafların hijyen konusunda dikkat etmesi, sürücülerin bilinçlenmesi gerektiğini söyleyen Şıldak bu konuda çalışmalarını sıklaştıracağını belirtti.

Urfa Değişim Gazetesi Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras haber merkezinden muhabirler Şanlıurfa Valilisi Urfa Urfa