Valilikten deprem uyarısı

TAKİP ET

Şanlıurfa Valiliği tarafından vatandaşlara yapılan uyarıda hasarlı binalara kesinlikle girilmemesi ve bu binalara yaklaşılmaması gerektiği belirtildi.

Valiliğin açıklamasında vatandaşlara hasarlı binalara yaklaşılmaması uyarısında bulunularak, “Yaşanan ve yaşanabilecek artçı depremler sırasında can kaybı yaşanmaması adına, hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir. Bununla birlikte kaygı duyan ve evinde kalmak istemeyen vatandaşlarımız için Kamu misafirhanelerimizde yer ayrılmıştır. Hasar tespiti yaptırmak isteyen ve kamu misafirhanelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezlerini arayıp kayıt yaptırmaları gerekmektedir. AFAD, gelişmeleri aralıksız takip etmekte olup kamuoyu yaşanan gelişmelerden ayrıca bilgilendirilecektir. Elazığ ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

valilikten deprem uyarısı Şanlıurfa valiliği tarafından vatandaşlara yapılan uyarıda hasarlı binalara kesinlikle girilmemesi 112 acil Çağrı merkezleri