Vatandaş "14 vekil, Mahmut Tanal kadar Urfa'yı konuşmuyor"

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaptığı halk röportajında vatandaşların nabzını yoklayan Urfa Değişim Gazetesi, bugün yaptığı röportajda İbrahim Halil Kaya, Şanlıurfa'nın 14 milletvekilin, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal kadar kenttin  sorunlarını gündeme getirmediğini dile getirerek Mahmut Tanal'a övgüler yağdırdı.

24 Mayıs Genel Seçimlerine aylar kala  Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti’nin kalesi olan Şanlıurfa’da bir seçmen mevcut vekillerin vatandaştan bihaber olduğunu  ve Şanlıurfa’nın hiçbir sorununu gündeme getirmediğini 14 mevcut vekilin hiç birisi CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal kadar mecliste Şanlıurfa’yı konuşmadığını ifade etti.

Urfa Değişim Gazetesi’nin mikrofonlarına konuşan Urfalı esnaf İbrahim Halil Kaya, “Şanlıurfa’da hangi partinin milletvekili olursa olsun bir sorun varsa dile getirilmesi lazım. Şuanda Şanlıurfa’da 14 tane Milletvekili var. 14 tanesini toplasınız Mahmut Tanal kadar Şanlıurfa’nın sorunlarını gündeme getirmiyorlar. O adamı can gönülden kutluyorum.” Dedi.

Tanal Urfa Haberler