Vatandaş bu çamurda ne yapacak ?

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yağışlı havaların başlaması ile ulaşımda sıkıntılar da yaşanmaya başladı. Sosyal medya hesabında Eyyübiye kırsalındaki Selman mahallesinden görüntüler paylaşan CHP Haliliye ilçe başkanı Halil Alagöz, yetkililerden hizmet istedi.

Geçtiğimiz günlerde yağmurlu hava ile birlikte Urfa kent merkezinde ev ve iş yerlerini su basmış, bazı yollar ise yağmur suları ile gölete dönmüştü. Buna benzer bir durumda Eyyübiye’nin kırsal mahallelerinden biri olan Selman mahallesinde yaşandı. CHP Haliliye ilçe başkanı İ.Halil Alagöz,  Selman mahallesine ait olduğunu söylediği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Alagöz yaptığı paylaşımda ‘’ Burası Eyyubiye'ye bağlı, Selman Mahallesi. Yağmurlar başlar başlamaz asfaltsız, sokaklar çamur deryasına dönmüş durumda. Maalesef Şanlıurfa'nın birçok mahallesi  bu durumda. Yetkililere sesleniyoruz. Kışın, vatandaş ne yapacak bu çamurda? Şanlıurfalılar hizmet bekliyor’’ ifadelerini kullandı.

 

Tanal: Büyükşehir sınıfta kaldı




Konu ile ilgili bir paylaşımda CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kamu hizmetinde sınıfta kaldığını ifade eden Tanal ‘’ Mevcut olan Akp zihniyeti ile Şanlurfalıların hak ettiği kamu hizmeti verilmiyor’’ dedi.