Vatandaş parkın tamamlanmasını istiyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde önceki dönem belediye başkanı Resul Yılmaz tarafından Türkiye Mahsuller Ofisinin yeri istimlak edilerek buraya bir park ve kütüphanenin yapılması için çalışma başlatılmıştı. Ancak aradan bir geçmesine rağmen Profesör Mehmet Emin Yılmaz Parkında yeni bir çalışmanın yapılmadığı iddia edildi.

Önceki dönem belediye başkanı Resul Yılmaz döneminde Türkiye Mahsuller Ofisinin yeri 8 trilyona istimlak edilerek bu alanın park ve kütüphane yapılması için çalışma başlatılmıştı. Yılmaz döneminden sonra park alanında bir yıllık sürede çalışmanın yapılmaması vatandaşın tepkisine neden oldu.

 

Profesör Mehmet Emin Yılmaz Kültür Pakında çalışmaların bir kısmının tamamlandığı ancak son bir yılda çalışmanın yapılmadığı iddia edildi. Bölge halkı neden çalışmaların yarıda kaldığını yetkililere sordu.

 

Ofisin alanı kenttin can damarı olduğunu kaydeden bir vatandaş şunları kaydetti; “kentte Ofis gibi Sosyal alanları biran evvel hizmette açılması gerekir. Soruyoruz belediye yetkililerine neden ofisin yeri yeni yönetim tarafından bir çivi çakılmadı. Vatandaşın hizmeti için Ofisin yeri açılacak mı?” şeklinde konuştu.

 






siverek ilçesi resul yılmaz türkiye mahsuller ofisi profesör mehmet emin yılmaz parkı