Vefakar Başkan Şanlıurfaspor'u ziyaret etti!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un vefakar başkanı Emin Yetim bugün oynanan Şanlıurfaspor- İnegölspor maçı öncesi tesisleri ziyaret ederek futbolcu ve teknik ekibe başarılar diledi.

Kulüp tarihinin en kötü dönemlerinde ellerini taşın altına sokarak kulüp başkanlığı görevine talip olan ve göreve geldiği süreden  istifa etme sürecine kadar kulübü bir basamak daha yukarılara taşımak için yoğun mesai harcayan başkan Yetim, kulüp başkanlığından istifa etmesine rağmen bugün tekrar kulübe giderek takıma ve teknik ekibin yanında olduğunu gösterdi.

Şanlıurfaspor’a gösterdiği ilgi ve alakayı Şanlıurfa kenti içinde göstermek için Milletvekili aday adayı olan Başkan Yetim  kulüp başkanlığından istifasını duyurarak milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Şanlıurfaspor’u ligde liderliğe taşıyarak kulüp başkanlığından istifa eden Başkan Yetim, bugün oynanan Şanlıurfaspor- İnegölspor maçı öncesi kulübe ziyarette bulunarak takıma başarılar diledi.

Şanlıurfaspor Kulübü, vefakar başkanının ziyaretini şu sözler ile duyurdu   “Önceki gün istifa eden Eski Kulüp Başkanımız Emin Yetim; bugün futbolcularımızı ziyaret ederek, maddi ve manevi olarak kulübümüzün en büyük destekçisi olmaya devam edeceğini söyledi. Yetim; Şanlıurfaspor'a Şampiyonluğun yakıştığını belirterek başarı dileklerinde bulundu.”

Yetim Şanlıurfaspor