Vefalı Turancılar ilk kongresini düzenledi

TAKİP ET

2 ay önce Şanlıurfa'da kurulan Vefalı Turancılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ilk kongresini düzenlendi. Düzenlenen kongrede Derneğin yönetim kurulu Başkanı Mustafa Alperen Taş, dernek başkanlığı görevini devam ettirdi.

Vefalı Turancılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Eğitim alanında öğrencilere burs dağıtımı gerçekleştiren derneğin genel kurul toplantısında tek liste ile Mustafa Alperen Taş, yeniden genel başkanlık görevine getirildi.

Derneğin olağan genel kurul toplantısında bir konuşma yapan Başkan, Taş, Turancılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin asıl amacının eğitim alanında ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardımlar sağlamak olduğunu belirterek şöyle konuştu; “2 ay önce kurulan Vefalı Turancılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ihtiyacı olan ailelere yardım etme faaliyetlerini yürütüyor.

2 ayda yaklaşık 35 bin TL yardımın dağıttık. Bunun yanı sıra derneğimiz tarafından 10 öğrenciye 300 TL burs veriliyor. Vefalı Turancılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğimizin hedefi bir yıl içinde 500 bin TL yardım ulaşmak” şeklinde konuştu. 

turancılar ilk kongresini düzenliyor vefalı turancılar eğitim kültür ve dayanışma derneği ilk kongresini düzenliyor dernek ile ilgili verilen bilgilerde 2 ayda yaklaşık 35 bin tl yardımın dağıtıldığı