Vekil Başarır, Bakan Nebati'yi pişman ettirdi!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye sert sözler sarf etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,  Mersin'de katıldığı bir programda Ak Parti'nin Mersin adaylarının yerli olmadığını ifade ederek iktidar partisine yüklendi.

Özellikle Şanlıurfalı Hazine ve Maliye Bakanı aynı zamanda Ak Parti Mersin Milletvekili adayı olan Nureddin Nebati'yi hedef alan Başarır, Nebati'nin kendilerinin seçim kampanyalarının neşe kaynağı olduğunu ifade etti.

Ali Mahir Başarır, yaptığı konuşmada Nebati'yi adeta yerin dibine sokarak şu ifadeleri kullandı."Mesela Nebati Allah korusun onu. O bizim seçim kampanyamızın neşesi. Ekonomiden sorumlu bakan, Erdemli ilçesinin Koyuncu Mahallesine gidiyor sürekli olarak koyundan bahsediyor. Ya kardeşim bu adam niye koyundan bahsediyor benim bildiğim oranın limonu meşhur adam orda koyun yetiştirildiğini düşünüyor.  İyiki Çayçimenine gitmemiş yoksa orada da çay yetiştiridliğini düşünür.  Şimdi bu arkadaşımız otobüsün üstüne çıktı ve genel başkanımıza ezik dedi. Ezik nedir; birileri tarafından dışlanan hor görülen ezilen insanlardır.  Yahu kim ezer zalimler ezer.  Bu ülkede köylü emekci sizin yüzünüzden ezildi.

Bide soğanın cücüğle ilgilenin diyor. E doğru bir soğan çücüğünü de buraya yolamış. Ona da bir söz verelim mi? Nebati'yi bakan yapacağız ama arkasına bakan. Seçimden sonra Ankara'ya gidecek. "

Bakan Nebati Başarır Mersin