Vekil Dusak'a büyük görev!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdürrahim Dusak  İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Komisyon Başkanlığı getirildi.

28. Dönem Milletvekilleri aday listesinde beklenmedik bir şekilde ismi görülen ve yapılan seçim sonrası Şanlıurfa’yı parlamentoda temsil etme hakkı kazanan vekil Abdürrahim Dusak muteber bir göreve daha getirildi.

Sağlık alanında ismini duyuran Harran Üniversitesine Rektör olarak atanması dahi beklenen vekil Dusak Ak Parti’den aday gösterilip meclise girmeyi başardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve sağlık alanında Şanlıurfa’nın kanayan yaralarını da yerinden tespit eden vekil Dusak, Şanlıurfa’da hastanelerdeki bölüm ve doktor eksikliğini de raporlayıp Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sunma telaşında olduğu da gelen bilgiler arasında.

AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı görev dağılımını düzenlenmesi yapılırken dikkat çeken dinamik atılgan ve başarılı vekillere üst düzey görevler veriliyor.

Yapılan görev dağılımdan Şanlıurfa’dan seçilen bazı milletvekilleri de Meclis’te önemli görevlere getirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği (İSİPAB) Komisyon Başkanlığı görevine getirildi.

Vekil Dusak göreve getirilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada“İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği (İSİPAB) Komisyon Başkanlığı görevini şahsıma layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Grubumuza ve İSİPAB komisyonu üyelerine ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” Dedi.

Haber Mehmet KIRVAR

Erdoğan Recep Dusak