Vekil Gergerlioğlu,çikolatalar ile kürsüye çıktı!

TAKİP ET

Şanlıurfalı HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a BİM'den aldığı çikolataları göstererek, 'Bakın, bakın, terörist çikolatalar getirdim. Dün BİM markete uğradım. MHP lideri terörist ilan etti, değil mi? Kürşat Yılmaz da tehdit ediyor. Tek bir savcı harekete geçmiyor' dedi.

İzmir Karaburun Savcısının Şanlıurfa Siverek ilçesine tahinin çıkması hakkında da konuşan Gergerlioğlu “Niye Siverek’e sürüldü. İzmir Karaburun MHP İlçe Başkanı adliyede adam dövdü. Savcı tutuklama istedi. Hakim tutukladı. Hakim karı ve kocaydı, ertesi gün Siverek’e sürüldüler, ilçe başkanı hemen serbest bırakıldı.” İfadesini kullandı.

Gergerlioğlu daha sonra eline aldığı Ülker çikolatalı gofretleri göstererek şunları dedi: “Bakın, ben size ne getirdim? Bakın, bakın, terörist çikolatalar getirdim. Dün BİM markete uğradım. MHP lideri terörist ilan etti, değil mi? Kürşat Yılmaz da tehdit ediyor. Sonra ne oluyor? Şu anda BİM’lere saldırı yapılıyor. Savcılarınız nerede? Tek bir savcı harekete geçmiyor. Bundan dolayı zulümat bakanısın.”

sondakika Urfa