Vekil Yıldız, Fakıbaba'ya fena patladı!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız çıktığı bir televizyon programında Şenyaşar ailesiyle ilgili tavrını değiştiren Ahmet Eşref Fakıbaba'yla ilgili konuştu.

Fakıbaba’nın siyasi çıkar için Şenyaşar ailesinin yanında yer aldığını ifade eden vekil Yıldız, Fakıbaba siyaset münafığıdır dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den istifa edip İYİ Parti’ye gecen Ahmet Eşref Fakıbaba’yı yerden yere vuran İbrahim Halil Yıldız, Fakıbaba’nın Şenyaşar ailesiyle ilgili değişen tavrını  HDP ve PKK oylarını alıp Şanlıurfa’da çatı adayı olmasına bağladı.

İbrahim Halil Yıldız “Fakıbaba menfaati doğrultusunda Şenyaşar ailesiyle yakınlık kuruyor.4 yıl önce gidip ziyaret etti açıklama yaptı terörist dedi bu aileye ne oldu da Ak Parti’den gittikten sonra neden bunu söylüyorsun.

Siyasi çıkar elde etmek için HDP’ye yaranmak için HDP’nın İYİ Parti’nin Urfa’daki çatı adayı olmak için HDP’ye PKK’ya şirin görünmek için memleketini vatanını satan bir adam Fakıbaba. Yani siyasettin münafık diyebilirsiniz  Fakıbaba’ya. “ifadelerini kullandı.

"FAKIBABA URFALARIN SIRTINDA KAMBUR OLDU!"

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın mağdur edebiyatı yaparak şirin göründüğünü söyleyen vekil Yıldız, Fakıbaba’nın gerçek yüzünü tüm Urfalıların gördüğünü aktardı.

Vekil Yıldız, Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında şunları konuştu.”Aynı dönemde siyaset yaptık onun o yüzünü Urfalılar çok iyi tanıyor. Mağdur edebiyatı yaparak insanların duygularıyla oynayarak Urfalıların sırtında bir kambur oluşturdu.

Bunu 20 yıldır kullanıyor Urfalılar artık onun ne olduğunu iyi biliyor. O dinden imandan bahsediyor, diyor ki ben gittim Cumhurbaşkanıma anlattım. Bunun hiçbir dine sığmadığını, sen bunu anlatın bu adamın 8 kişiyi vurduğunu da anlattın mı?

Seni anlatayım Fakıbaba seninle iki dönem çalıştım sen insanlara nasıl iftira attığını ben biliyorum. Bakın Şanlıurfa’da Haliliye ilçe Eğitim Müdürümüz vardı. İşinde çok iyi biriydi.

Fakıbaba bu arkadaşı görevden almak istiyordu, ama bir türlü alamıyordu. Ben bakanlarımızı tebrik ediyorum gerçekten liyakat sahibi insanlara sahip çıkıyorlar çoğu zaman. “

Sondakika Urfa Haberler