Vekil Yıldız, Şenyaşar Davası hakkında ilk defa  konuştu!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız  koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu aynı aileden üç kişinin öldürüldüğü Şenyaşar cinayetiyle ilgili ilk kez konuştu.

Şenyaşar ailesini 'terör örgütüne üye olmakla ve örgüte üye kazandırmakla' suçlayan Yıldız, hastanedeki cinayete atıf yaparak, "Benim ailemden kimse yapmadı, inanmıyorum. Terörist de olsalar hastanede böyle bir şeyin yaşanmaması gerekti" dedi.

Yıldız, ayrıca Ak Parti’den 'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba ile ilgili de konuştu.

Yıldız Fakıbaba ile ilgili şunları kaydetti: "Fakıbaba bakandı ama o hiçbir zaman AK Partili olmadı. Fakıbaba bakanlığı AK Partililerden intikam almak için kullandı."

Fakıbaba'nın Orhan Yıldız isimli bir kişiden tehdit aldığı iddiasıyla ilgili de, "Tehdidi bilmiyorum. Ailem 5 bin kişi... Bütün aileyi zan altında bırakamazsınız. Ailemi değil, beni konuşsun..." açıklaması yaptı.

Fakıbaba’nın kaldığı misafirhanenin akrabaları tarafından basılma olayıya ilgili de konuşan Yıldız, "Fakıbaba onları tuzağa çekti, şimdi de mağduru oynuyor” diye açıklıyor. “Aileme hakaret ediyor ki biri gelsin ona karşılık versin... Tokat yesin ki mağduru oynasın" dedi.

Yıldız akparti Sondakika