Verilen söze kaldı 9 tane...

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un yeni transferlerinden sağ açık Emir Can Sayar kendisini Sarı Yeşilli renklere bağlayan imzayı attı. Aslen Mersinli olan genç yıldız sürati ve top hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çekiyor.

GENÇ YAŞTA PROFESYONEL OLDU

10 yaşında İçel Demirspor'da futbola başlayan Emir Can Sayar , 18 yaşındayken 3. Lig takımlarından Afyon/Sandıklıspor'da profesyonel olarak, profesyonelliğe adım attı. Genç yıldız daha sonra 2015 yılında  Denizli Kızılcabölükspor takımına transfer oldu. 2016-2017 sezonunda  Kızılcabölükspor'da 8 kupa, 31 lig maçına çıkıp toplam 19 gol atan Can Sayar kariyerinin en parlak dönemini burada geçirdi ve tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Başarılı sağ açık bu gollerin 11'ini ligde kaydederken, 8' golü ise kupada atma başarısını gösterip yaşıtları arasında büyük bir başarıya imza atmış oldu.

KARİYERİNDE 50'NİN ÜSTÜNDE GOL ATMA BAŞARISI GÖSTERDİ

Sağ kanatta hücum  oyuncusu olarak görev yapan ve sürati ile rakip oyuncuların korkulu rüyası konumunda olan 1,75 boyundaki oyuncu, kariyeri boyunca 98 3. Lig, 29 BAL Ligi, 9 Türkiye kupası maçında oynadı. 3. Ligde 30, BAL Liginde 14, Türkiye Kupası'nda 8 gole adını yazdırdı. Emir Can Sayar, böylece kariyerinde 52 gole imza atmış oldu ve genç yaşta büyük bir başarı elde etti.

Şanlıurfaspor ile 1 yıllık anlaşma imzalayan Emir Can Sayar, 12.12.2015 tarihinde takımının Cizrespor'u 2-0 mağlup ettiği maçta GAP Arena'da görev alan Kızılcabölükspor'lu oyuncular arasında yer alıyordu.

9 TANE OYUNCU İLE ANLAŞMA YAPILACAK

Şu ana dek 3 oyuncu ile resmi sözleşme imzalayan Şanlıurfaspor'un, bayram tatilini üstünden atmasıyla beraber bir iki hafta içerisinde birkaç oyuncu ile anlaşması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde bir iftar programında taraftar ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim, 12 oyuncu ile anlaştıklarını söylemişti. Şu ana kadar 3 oyuncu ile sözleşme imzalayan Urfaspor'un 9 tane daha futbolcu ile anlaşması bekleniyor. Öte yandan takımla anlaşan oyuncuların genç olması ise taraftarları fazlasıyla memnun etti. (HABER:AHMET CAN/RUHAAJANS)