Veteriner hekime silahlı saldırı

TAKİP ET

Urfa'nın Suruç ilçesinde daha önce tedavi ettiği hayvanı kontrol etmeye giden Veteriner hekim Mehmet Bulut ve bir çalışanı silahlı saldırıya uğradı.

 

Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası’ndan yapılan açıklamaya göre olay; Suruç’un Ürkürtlü mahallesinde yaşandı. Veteriner hekim Mehmet Bulut’un iki önce tedavi ettiği bir hayvanın kontrollerini yapmak için tekrar mahalleye gitmesiyle hayvan sahibinin saldırısına maruz kaldı. Kendini kurşunlardan korumak için aracının altına atan veteriner hekim ve çalışanı  olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen kolluk kuvvetlerince gözaltına alındı. İfadesi alınan hayvan sahibi daha sonra serbest bırakıldı.



Veteriner Hekimleri Odası’ndan yapılan açıklamada olayın nedenine ilişkin bir bilgi verilmezken  ‘’ Suruç ilçemizde klinisyen Meslektaşımız Mehmet Bulut ve çalışanı, Ürkütlü mahallesinde, silahlı saldırıya uğramıştır. Meslektaşımıza geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz. Yapılan bu saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz, olayın takipçisi olacağız. ‘’ ifadelerine yer verildi

 

urfa hekim veteriner saldırı