Viranşehir Belediyesi'nde kafalar karışık!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en dezavantajlı ilçelerinden birisi olan Viranşehir ilçesinde mahallerde oluşan çukurlar ve kırık parke taşlarının görünmemesi için siyah kum dökmeye başladı.

Kış mevsiminde yağışlardan dolayı ilçelerde oluşan göletler vatandaşların tepkisini aldı.  Viranşehir Belediyesi yolları onarmak yerine çukurlar görünmeyecek şekilde siyah kum dökmeye başladı.

Sokağın ortasında oluşan çukurlara parke taşı döşemek yerine Viranşehir Belediyesi siyah kum dökmesi tepkilere neden oldu.

Seçime kısa bir süre kala ilçelerin çalışmalarından memnun kalmayan seçmenler belediye başkanlarının yarım yamalak çalışmalarından dolayı adeta Ak Parti’ye sırtını dönme noktasına geldi.

Viranşehir Belediyesi’ne geldiği günden beri var olan sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacağını ifade eden Başkan Ekinci son iki yılda Viranşehir’de adeta gözden düştü.

Mahalle arasındaki yolların bozuk olması vatandaşların istekleri doğrultusunda herhangi bir çalışmanın sürdürülmemesi gibi çalışmalar vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 

Viranşehir Belediye Urfa Haberler Sondakika