Viranşehir Belediyesi parke taşlarını evde mi yapıyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde sokaklara döşenen parke taşları resmen dökülüyor.

Şanlıurfa’nın dezavantajlı ilçesi olan Viranşehir’de yolların bozuk olması, parklarda hayvanların otlatılması, çevrenin kirli olmasının yanı sıra yapılan hizmetlerin de yarım yamalak olması dikkatlerden kaçmıyor.

Daha önce de birkaç kez gündeme getirilen kırık parke taşların döşenmesi yapılan uyarılara rağmen Viranşehir Belediyesi tarafından tekrar döşenmeye başladı.

Viranşehir Belediyesi tarafından sokaklara döşenen parke taşların kırık olması  vatandaşların tepkisini çekerken vatandaşlar belediyeye ayrılan bütçenin kırık parke taşlarına harcanmasına karşı olduklarını vurguladı.

GAZETECİ SEVER, KÜPLERE BİNDİ!

Viranşehir ilçesinde yaşayan ve Viranşehir’in birçok sorununu gündeme getirmeye çalışan Murat Sever, parke taşlarını çimentoya koymamış çimentoyu koklatmışlar diyerek Viranşehir Belediyesi’ne göndermede bulundu.

Gazeteci Sever, kırık parke taşlarının döşenmesine şu sözler ile eleştirdi. “Yoldan geçerken yapılan parke taşı döşemesinde bir haberci gözüyle baktığım zaman bu parke taşlarına çimentoyu koymamışlarda sanki koklatmışlar.

Yazık değilmi bu milli servet kaybına? Daha şimdiden ayak basmadan yerle bir oluyor bunlar.Yarını düşünemiyoruz. Deselerki hava yağışlı kurumuyor havada güneşli.Böyle yapılırsa yağışmı olur? Hiçmi denetlenemiyor kontrol edilmiyor bu Hulloki taşlar Allah aşkına?

Bunun vebalini nasıl kaldıracaksınız?”

MuratSever Urfa Viranşehir Parke