Viranşehir Belediyespor Rakibini 3-0 Yendi, Hedef 3. Lig!

TAKİP ET

Viranşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup'ta Kahramanmaraş Kurtuluşspor'u 3-0 yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Maçın ardından soyunma odasına inen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek, "İnşallah bu sene Viranşehir Belediyespor'u el birliğiyle 3. Lige yükseltip, Viranşehir'in şampiyonluk özlemini sonlandıracağız" dedi.

Viranşehir Belediyespor, sahasında Kahramanmaraş Kurtuluşspor'u konuk ettiği maçta rakibini 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Maçı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan, Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, yöneticiler ve çok sayıda taraftar izledi.

Viranşehir Belediyespor, 25. dakikada Arif Botancı'nın golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Viranşehir ekibi, 55. dakikada Furkan Temir ve 90. dakikada Salih Kazan'ın golleriyle skoru 3-0'a getirdi.

Bu galibiyetle puanını 46'ya yükselten Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçisine 7 puan fark attı. Viranşehir ekibi, önümüzdeki hafta deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak.

Ekinci: "Hedefimiz 3. Lig"

Maçın ardından soyunma odasına inen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Ekinci, "O sene bu sene. Beni bu sene Viranşehir'e mahcup etmediniz, güzel sonuçlar alıyorsunuz, lidersiniz. İnşallah bu sene Viranşehir Belediyespor'u el birliğiyle 3. Lig'e yükseltip, özlemini sonlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Futbolcular da AK Parti'den yeniden aday gösterilen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin adaylığını tebrik ederek, başarılar diledi.

Viranşehir Belediyespor Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Şanlıurfa haberleri