Viranşehir'de iş yerine operasyon:8 gözaltı

TAKİP ET

Viranşehir'de Jandarma ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği operasyon sonucunda uyuşturucu ve suç malzemesi ele geçirdi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde İlçe Jandarma ekipleri bir iş yeri olarak faaliyet gösteren işletmeye operasyon düzenledi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Yılbaşı Tedbirleri Kapsamında” Viranşehir İlçesinde uyuşturucu madde ve kaçak alkol satışı yaptığı tespit edilen bir eğlence merkezine  Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyon yapıldı.

Ekipler, iş yerine düzenlediği operasyon kapsamında (3.275) Gram Metamfetamin maddesi, (2.578) Adet sentetik uyuşturucu hap, (1.219) Gram esrar maddesi, (3) Adet ruhsatsız tabanca, (3) Adet ruhsatsız av tüfeği, (19) Adet kaçak içki, Suçtan elde edildiği değerlendirilen (43.550 TL), (1050 Dolar), (200 İsviçre Frangı), (650 Euro), (5 Azerbaycan Manatı), Tarihi eser olduğu değerlendirilen heykel, Hırsızlık yoluyla elde edildiği değerlendirilen bir çok ziynet eşyası ve malzemeler (altın, bilezik, kolye, saat, telefon, laptop, külçe kehribar taşı), Suçta kullanıldığı değerlendirilen kesici aletler, (1) Adet sahte kimlik ve (2) Adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Düzenlenen operasyon kapsamında 8 kişi gözaltına alındı.

Viranşehir iş yeri operasyon