Viranşehir'de kaldırım taşları yola savruldu!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en dezavantajlı ilçesi olan ve birçok hizmetten mahrum bırakılan Viranşehir'de kaldırım taşların yollara savrulması tepkilere neden oldu.

Salih Ekinci yönetimindeki Belediye, kaldırım taşların sokaklara yanlış döşenmesi ve yaşanan sel felaketinden dolayı taşların yolla savrulması tehlikeye davetiye açtı.  Viranşehir’in Tren Yolu Caddesinde yapılan kaldırım çalışmaları yaşanan sağanak yağıştan dolayı yerlerden söküldü.

Sel sularıyla kaldırım taşların yerinden sökülmesi ve ana caddeye savrulması yoldan geçen araçların kaza yapmasana adeta davetiye çıkardı.

Yaşanan duruma tepki gösteren Viranşehirli Gazeteci Murat Sever Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünü adeta bombardımana tuttu.

Gazeteci Sever yaşanan duruma şu sözler ile tepki gösterdi   “ŞU HALE BAKIN ALLAH AŞKINA...

Daha öncesi Tren yolu caddesinde yapılan kaldırım çalışması sonrası burayı görüntülemiş ileride yaşanacak olumsuzluklara karşı gerekenin yapılması hususunda yetkilileri, şehrin dört bir yanına asfaltımız hayırlı olsun pankartı asma meraklısı Büyükşehir belediyesi Fen işleri daire başkanlığını uyarmıştım.Dikkate alınmayan uyarılar sonrası maalesef ne kadar haklı olduğumuz gözler önünde.Kaldırım taşları yollara savruluyorBu kadar insanın vabali sizlerin boynuna. Becemiyorsunuz, beyt-ül malı ziyan ediyorsunuz ya bırakın gidin Allah aşkına yada bu kaldırımlara bir el atın.“

Sondakika Viranşehir