Viranşehir'e Müjde Üstüne Müjde

TAKİP ET

Viranşehirli iş adamı ve GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, Viranşehir'e eğitim ve spor alanında müjdeler verdi.Şehir içi paket dağıtımında hızlı ve güvenli hizmet, E-ticaret firmalarının kargo ihtiyaçlarına kaliteli hizmetiyle uçtan uca çözüm sunan GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, Urfa Değişim Gazetesi ve Söz ajans mikrofonlarına eğitim ve spor alanında Viranşehir'e müjdeler verdi.

Ankara’da devam eden tanıtım günlerinde doğup büyüdüğü yer olan Viranşehir Belediyesinin standına uğrayan GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve stand görevlileriyle hasret giderdi.  Ankara tanıtım günlerinin devam ettiği alan çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Akyürek, basın standına da uğradı. Urfa Değişim Gazetesi ve Söz Ajans mikrofonlarına konuşan Akyürek, Viranşehir’e eğitim ve spor alanında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 


Viranşehir’e Eğitim ve Spor alanında müjdeler 
Viranşehir’e eğitim ve spor alanında çeşitli müjdeler veren GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, Şanlıurfa’nın ve Viranşehir’in emirinde olduğu belirterek, “Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin bir talebi vardı. Viranşehir Belediyespor’umuzun başarılı gittiğini desteğe ihtiyaçlarının olduğu söyledi. Bizlerde doğup büyüdüğümüz topraklarımıza ve gençlerimize yok demedik. Bu sezon Viranşehir Belediyespor’un hem deplasman hem de transfer noktasında olmak üzere ana konularında GKN Kargo olarak sponsor olacağız. Viranşehir Belediyespor’a destek olacağız. Valimizle de geçen gün ayaküstü konuştuk. Sayın Valimizde taksisini yaptı. Viranşehir ilçemize 30 derslikli bir ilkokul projesi olacak. Viranşehir Belediye Başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz yer tahsisi noktasında gerekli desteği verdi. Hemen bu yıl içerisinde temelini atacağız. Bu da Viranşehir ilçemize spordan sonra 2. Müjdemiz olsun.  Bizler doğup büyüdüğümüz Viranşehir’imize Şanlıurfa’mıza ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Çünkü ahde vefamız çok yüksek.” Diye konuştu.

Viranşehir iş adamı GKN Kargo Yönetim Kurulu Gökhan Akyürek müjde Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek Urfa Değişim Gazetesi Söz ajans mikrofonları Gazete haber son dakika